Οι πιστές αναγνώστριες του site μας ίσως  αναρωτιέστε τί έπαθε το femmes.gr

Αυτό το post είναι για να δώσουμε κάποιες απαραίτητες διευκρινήσεις και εξηγήσεις για το πώς θα δουλεύει αυτό το σάιτ από εδώ και πέρα.

Ο χώρος αυτός ξεκίνησε από ανάγκη, ανάγκη για επικοινωνία των gay/bi κοριτσιών μεταξύ τους ούτως ώστε να μην αισθάνεται κανένα κορίτσι μόνο του ή απομονωμένο όπου κι αν βρίσκεται. Η ανάγκη αυτή λοιπόν εκφράστηκε μέσω αγγελιών για γνωριμίες, μέσω εξομολογήσεων και κυρίως μέσω ιστοριών και την προσπάθειά μας να απαντάμε υποστηρικτικά και φιλικά σε όσο το δυνατό περισσότερες από αυτές.

Από ό,τι μαθαίναμε μέσα από την επικοινωνία μαζί σας δημιουργήθηκαν τόσο φιλίες όσο και σχέσεις μέσα από εδώ και πραγματικά αυτό αποτέλεσε μεγάλη χαρά και δικαίωση για εμάς.

Ωστόσο, το ότι εμείς ήμαστε καλοπροαίρετες και δώσαμε αυτό το βήμα αθώα και χωρίς να φανταστούμε καν ότι θα μπορούσε να μας γυρίσει μπούμερανγκ μας κατέστησε εύκολα θύματα σε κακόβουλες επιθέσεις κάτι που μας ώθησε από νωρίς να πληρώνουμε hosting για λόγους ασφαλείας χωρίς να έχουμε καθόλου έσοδα και δίνοντας έτσι ένα πρώτο χαστούκι στο εγχείρημά μας. Ακολούθησαν fake αγγελίες και απειλές (λες και φταίγαμε) ότι θα κινηθούν νομικά εναντίον μας αν δε κατεβάσουμε την τάδε αγγελία. Μια από αυτές τις απειλές μάλιστα (αν και κατεβάσαμε την επίμαχη αγγελία) έγινε και πράξη βάζοντας μας σε νέες περιπέτειες και αναγκάζοντάς μας να καταργήσουμε την ενότητα αυτή μια και καλή.

Επιπρόσθετα, οι ιστορίες είχαν αρχίσει να επαναλαμβάνονται σε θεματική κάτι που μας κούρασε και εμάς και εσάς και να πολλαπλασιάζονται με ταχείς ρυθμούς οπότε και δεν ήταν πλέον δυνατό να απαντάμε σε όλες όπως θέλαμε. Επίσης, η εμπειρία μας μας έδειξε ότι 9/10 χρειάζονταν επαγγελματική υποστήριξη κάτι που δε μπορούσε να παρασχεθεί μέσω μιας απάντησης και δημιούργησε την ανάγκη για παροχή Συμβουλευτικής Υποστήριξης.

Η Συμβουλευτική Υποστήριξη είναι μια υπηρεσία μέσω της οποίας δίνεται η δυνατότητα επαγγελματικής συμβουλευτικής υποστήριξης μέσω Skype. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας στείλετε στο μεηλ μας: [email protected]

Τέλος, επειδή η διάδραση μας αρέσει και αρέσει και σε εσάς θα μπορείτε ακόμα να μας στέλνετε τις ιστορίες σας, τις εξομολογήσεις σας και τα άρθρα σας και εμείς θα τα ανεβάζουμε με στόχο αν χρειάζεται να απαντήσουν άλλες αναγνώστριες.

Ελπίζουμε να μη σας κουράσαμε και να απολαύσετε τη νέα μας προσπάθεια!

Femmes

ε,ζ.

Nέα αρχή
5.00 avg. rating (99% score) - 5 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.